Sloep kunststof boten

Onze SLOEP kunststof boten

Naast de VLET kunststof boten vind je bij ons ook de SLOEP kunststof boten. Onze SLOEP boten zijn geschikt voor grotere groepen mensen en kunnen ook worden uitgerust met een inklapbare tafel. Dat maakt deze kunststof boten de uitstekende keuze voor gezellige dagen op het water. Er staan boten te koop in twee verschillende uitvoeringen: de SLOEP 400 en de SLOEP 470. Het getal geeft de lengte van de boot aan. Dat betekent dat de SLOEP 470 ideaal is voor grotere gezelschappen, terwijl de SLOEP 400 een kunststof boot is met een perfecte middenmaat.

Uitermate geschikt voor sloep verhuur

Heb je een eigen verhuurbedrijf dat boten aanbiedt bij prachtige recreatiegebieden? Dan zijn onze kunststof boten een perfecte keuze. Laat je klanten een sloep huren van onverwoestbaar materiaal dat tegelijkertijd zeer licht is. De stevigheid van onze kunststof boten zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan, waardoor je je weinig zorgen hoeft te maken over onderhoud of reparaties. Het design van de boten maakt ze bij uitstek geschikt voor sloep verhuur, waarbij je klanten heerlijk kunnen varen en gezellig kunnen eten en drinken op het water. Extra boot accessoires als een comfortabele bank of stijlvolle bestickering maken de sloep helemaal compleet. Wat je wensen ook zijn: we hebben altijd boten te koop die bij jouw verhuurbedrijf passen.

De voordelen van een HDPE boot

Een van de grootste voordelen van onze SLOEP boten is dat ze volledig van HDPE materiaal zijn gemaakt. Dat betekent dat de gemiddelde levensduur van deze boten erg lang is. HDPE is namelijk een kunststof die enorm slagvast is en daardoor nauwelijks slijt. Regen en uv-straling hebben bovendien geen invloed op het materiaal. Waterplanten kunnen zich niet hechten aan deze kunststof, waardoor het onderhoud van een HDPE boot bijzonder eenvoudig is. Dat maakt deze boten interessant voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Je hoeft nauwelijks om te kijken naar de boot en kunt genieten van zorgeloze tochten op het water. Ontdek het nu zelf en laat je verrassen door wat voor voordelen HDPE te bieden heeft.

Bootje kopen? Bij Kunststofboten.nl!

Snel contact? Bel ons!

  • +31 (0)413 420974
© 2023 Kunststofboten.nl. Powered by Wecommerce.
Add to cart