Kunststof boten VLET 470 & 400

Onze kunststof boten VLET 470 & 400

Bij kunststofboten.nl bieden wij twee soorten kunststof boten aan: de VLET 400 en de VLET 470. Deze boten zijn gemaakt van het materiaal HDPE, dat lichter is dan water. Deze kunststof boten zijn relatief klein en daardoor geschikt voor particulieren, maar ook voor bootverhuur. Het HDPE materiaal zorgt ervoor dat het onderhoud van de boot een fluitje van een cent is. Doordat we onze VLET boten in twee lengtematen aanbieden, is er altijd wel een boot die bij je past. Je kunt bovendien kiezen voor een model met roeiriemen, maar ook voor een exemplaar dat is uitgerust met een stille motor.

Speciaal ontwikkeld voor verhuur

Onze kunststof boten zijn ontwikkeld met bootverhuur in het achterhoofd. Dat betekent dat je mag rekenen op een simpel design dat in vrijwel iedere situatie goed tot zijn recht komt. Zo is een HDPE boot een uitkomst voor groepen die gezellig willen varen over het water, maar ook voor vissers die in alle rust van de natuur willen genieten. Door te kiezen voor een sterk materiaal hoef je je bovendien geen zorgen te maken over schade aan de boten. Wil je een boot kopen voor sloep verhuur en zeker weten dat je huurders het zo comfortabel mogelijk hebben? Laat de boot dan uitrusten met enkele accessoires, zoals een bank die in een tafel kan worden getransformeerd.

Voordelen van het materiaal HDPE

Kies je voor een van onze VLET boten? Dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Deze boten worden namelijk allemaal gemaakt van HDPE materiaal. Dit is een waterbestendige kunststof die bekendstaat om zijn kracht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over osmose boten en ook deuken of andere beschadigingen komen nauwelijks voor. Uv-straling heeft geen invloed op het materiaal en pokken kunnen zich niet aan de boot hechten, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Vind je het bovendien belangrijk dat je boot duurzaam is? HDPE is 100% recyclebaar, waarbij er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Dat maakt onze VLET boten altijd een uitstekende keuze.

Bootje kopen? Bij Kunststofboten.nl!

Snel contact? Bel ons!

  • +31 (0)413 420974
© 2023 Kunststofboten.nl. Powered by Wecommerce.
Add to cart