Universele kunststof boten

Onze universele kunststof boten

Bootverhuur wordt steeds populairder in Nederland. In eerste instantie waren vooral kleinere boten geliefd, maar nu worden ook de grotere sloepen voor meer personen steeds meer verhuurd. Kunststof boten worden het meest ingezet voor verhuur, aangezien ze weinig boot onderhoud vergen. Ben je op zoek naar kunststof boten die je op verschillende manieren in kunt zetten? Dan zijn onze universele kunststof boten een uitstekende optie. Gebruik ze voor sloep verhuur, als watertaxi of als comfortabele vissersboot. Het universele design maakt ze geschikt voor iedere gelegenheid.

Een HDPE boot voor personenvervoer

Onze universele boten zijn bij uitstek geschikt voor bootverhuur. Ze zijn namelijk erg ruim, waardoor grotere groepen van de boten gebruik kunnen maken. Wil je bijvoorbeeld een sloep huren aan 10 personen? Dan is een grote HDPE boot een perfecte keuze. Het voordeel van onze universele boten is dat de basis voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Door een bepaalde opbouw op de romp te plaatsen, transformeer je de boot volledig. Kies voor een open boot voor sloep verhuur of ga voor een model met een dak voor bootverhuur in alle weersomstandigheden. Wil je de boot later voor een ander doeleinde gebruiken? Dan kan dat natuurlijk ook.

Universele kunststof boten van HDPE

Wij doen ons uiterste best om boten aan te bieden van de beste kwaliteit. Daarom bieden wij enkel kunststof boten aan die van HDPE materiaal zijn gemaakt. Een HDPE boot staat bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid. Het materiaal slijt amper, is bestand tegen uv-stralen en wordt minder snel vies doordat waterplanten en pokken zich slecht aan het materiaal hechten. Je bent dus aanzienlijk minder tijd kwijt aan het repareren en schoonmaken van de boten. Daar komt bovenop dat HDPE een relatief goedkoop materiaal is. Zo zijn wij in staat om hoogwaardige boten aan te bieden voor een scherpe prijs. Ontdek zelf wat voor voordelen HDPE te bieden heeft en bestel je eigen universele boot die je helemaal op je eigen manier vorm kunt geven.

Bootje kopen? Bij Kunststofboten.nl!

Snel contact? Bel ons!

  • +31 (0)413 420974
© 2023 Kunststofboten.nl. Powered by Wecommerce.
Add to cart