Ontdek de beste maatwerk kunststof boten

Onze maatwerk kunststof boten

Wil jij een kunststof boot kopen die helemaal aan jouw wensen voldoet? Laat je dan verrassen door ons maatwerk. Wij bieden kunststof boten aan die we helemaal kunnen aanpassen aan jouw behoeftes. Jij hebt de maten, afwerking en uitstraling volledig in de hand en bent verzekerd van een boot van de beste kwaliteit. Doordat wij onze boten van HDPE maken, mag je bovendien rekenen op weinig boot onderhoud. Ontdek de mogelijkheden van ons uitstekende maatwerk.

Een boot die perfect aansluit op jouw wensen

Het grote voordeel van onze kunststof boten is dat ze volledig te personaliseren zijn. Natuurlijk bieden wij kant-en-klare boten aan, maar het is ook mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Hierbij heb je alles in de hand. Dat begint natuurlijk bij het formaat van de boot. Welke afmetingen zijn praktisch en voor hoeveel mensen moet de boot geschikt zijn? Bij een boot op maat heb je uiteraard ook alles te zeggen over de afwerking. Kies voor een stijlvolle houten vlonder of laat kussens maken voor de banken in de boot. Het is ook mogelijk om verschillende boot accessoires te laten installeren, van een kabelaring tot roeiriemen. Ook een praktische tafel of luxe stuurconsole horen bij de mogelijkheden.

HDPE boten

De voordelen van HDPE kunststof

Hoe de boot van je dromen er ook uit komt te zien: bij ons ben je ervan verzekerd dat hij gemaakt wordt van hoogwaardig HDPE materiaal. Dit is een kunststof die makkelijk te bewerken is, waardoor de boot allerlei vormen aan kan nemen. Het is ook goed om op de hoogte te zijn van wat voor verdere voordelen HDPE te bieden heeft. Zo is dit materiaal erg sterk en slagvast, waardoor het amper beschadigt. Het is lichter dan water en daardoor veilig om in te varen. UV-straling beïnvloedt het materiaal niet en onderwaterplanten kunnen zich moeilijk aan het materiaal hechten. Dat maakt een HDPE boot onderhoudsvrij. Dit betekent meteen dat je jarenlang geniet van de boot, waardoor het de moeite waard is om in maatwerk te investeren.

Bootje kopen? Bij Kunststofboten.nl!

Snel contact? Bel ons!

  • +31 (0)413 420974
© 2023 Kunststofboten.nl. Powered by Wecommerce.
Add to cart