Prijzen

De prijzen van onze kunststof boten

Als je op zoek bent naar een betaalbare kunststof boot, ben je bij kunststofboten.nl aan het juiste adres. Op deze pagina kun je een blik werpen op de prijzen van onze HDPE boten en de optionele extra’s die wij aanbieden. Bij ons kun je een boot kopen die helemaal aan jouw wensen is aangepast. Dat betekent ook dat de prijzen voor onze producten sterk kunnen variëren. Zo kun je een kunststof boot kopen met een kleiner budget, maar ook groots uitpakken met veel accessoires die de boot luxer en dus ook prijziger maken. De basis van onze boten is altijd HDPE en de gemiddelde HDPE prijs is relatief laag. Daardoor mag je bij ons altijd op een scherpe prijs rekenen.

Verschillende modellen boten te koop

Niet iedere kunststof boot is hetzelfde. Bij ons heb je de keuze uit verschillende modellen die allemaal weer iets unieks te bieden hebben. Zo kun je kiezen voor een kleinere roeiboot gemaakt van kunststof. Deze is ideaal om in te vissen of om romantisch met een partner in te varen. Er zijn ook grotere boten te koop, zoals sloepen waar je met iets grotere gezelschappen van kunt genieten. Wil je een kunststof boot kopen die net wat groter en zwaarder is? Ook dan kun je bij ons slagen. Wij bieden namelijk ook kunststof boten aan die als watertaxi gebruikt kunnen worden. De elektrische aansturing maakt ze stil, maar wel snel en praktisch in gebruik. Bij al deze boten moet je rekening houden met een ander prijspunt.

Optionele extra's zoals boot accessoires

Al onze boten worden gemaakt van hoogwaardig HDPE en bieden een goede basis voor avonturen op het water. Wil je van meer comfort genieten of de boot helemaal personaliseren? Dan kun je kiezen voor onze boot accessoires. Zo kun je ons roeiriemen of een kabelaring laten installeren, maar wij kunnen ook een boot stuurconsole plaatsen. Wil je de buitenkant van de boot personaliseren? Dat kan met bestickering, bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf. Deze accessoires beïnvloeden natuurlijk wel de uiteindelijke prijs van je boot.

Bootje kopen? Bij Kunststofboten.nl!

Snel contact? Bel ons!

  • +31 (0)413 420974
© 2023 Kunststofboten.nl. Powered by Wecommerce.
Add to cart